BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

Ovaj čaj je posebno namenjen za jačanje opsteg imuniteta organizma i poboljšava opste fizičko stanje i vitalnost organizma i kod odraslih osoba i kod dece.

U sebi sadrži vitamine i minerale neophodne organizmu.   

Osnovna namena mu je preventivna, ali veoma pogoduje organizmu iscrpljenom usled bolesti.   

Multivitaminski čaj se moze koristiti tokom cele godine neprekidno, leti kao ledeni čaj, a zimi topao, i u oba slučaja deluje osvežavajće.    

Sadrzi   : fosfor, kalijum, kalcijum, gvoždje, mangan, cink, mravlju kiselinu, kao i vitamine: A, B-kompleks, C, D i E.    

Nasi čajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zaštitu zdravlja Niš pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).

MULTIVITAMINSKI ČAJ

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                                 | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt