BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

Često zaboravljamo na narodnu mudrost da je zdravlje najveće bogatstvo. Postanemo svesni toga tek kada je nase zdravlje narušeno. Zato je neophodno da za sebe blagovremeno nesto ucinimo i zaštitimo svoje zdravlje, ili ako je narušeno, preduzmemo najbolje mere da ga povratimo. U tom cilju Vam toplo preporucujem cajeve pod zajednickim nazivom

" IMUNSAN ".
Svi lekoviti sastojci nalaze se u prirodi...

Zasto bas njih?

Odgovor je veoma prost i zasniva se na istini da se svi najbolji lekoviti sastojci nalaze u prirodi - samo ih treba pronaci i upakovati. Mi zapravo to i radimo.U nasim proizvodima nema ni trunke vestackih materija. Sve je garantovano prirodnog porekla i prepuno je razlicitih vitamina i minerala neophodnih organizmu. Ovi vitamini i minerali su zastupljeni u razlicitom obliku i kolicini u zavisnosti od namene caja.

Nasi cajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zastitu zdravlja Nis pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pcelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).

PROIZVODI

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                               | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt