BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

Kamen ili pesak u bubregu i mokraćnim kanalima mogu da stvaraju bolesniku velike probleme. Ovaj čaj je namenjen upravo takvim situacijama.  

Deluje tako sto pomaže organizmu da se kamenčići ili pesak izbace mokraćnim putem i primetno ublažava bolove.  

Preporučuje se i preventivna upotreba 3 do 4 puta godišnje.

Sadrzi   : pektin, tanin, smole, timol, holin, gvožde, sluz, kalijumove soli, inozitol, magnezijum, aminokiseline, vitamine A, C i K, flavonoide...  

Nasi čajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zaštitu zdravlja Niš pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).  

MI PAKUJEMO PRIRODU!

ČAJ PROTIV KAMENA U BUBREGU

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                                   | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt