BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

Dijabetes je jos uvek zagonetna i složena bolest sa kojom se sreće savremeni čovek i treba je shvatiti krajnje ozbiljno.   Uz stalne lekarske kontrole, posvetite pažnju ishrani i čuvajte se stresa, gledajte zivot sa vedrije strane.

Lečenje dijabetesa je usko povezano sa zdravom - pravilnom ishranom.

Namirnice koje smanjuju sećer u krvi:

jecam, ovas, mahunarke (grasak, pasulj, boranija), šargarepa, bundeva, celer, kao i ostalo povrće u presnom stanju, susam, cimet, maslinovo i susamovo hladno cedjeno ulje.

Upotreba čajne mesavine:

piju se dva pakovanja čajne mešavine neprekidno, jedno za drugim. Pauzirati 5 - 7 dana, a zatim treba popiti još jedno pakovanje. Nakon toga, dovoljno je piti po jedno pakovanje u pet nedelja.

Čajna mesavina je izuzetno efikasna za regulaciju šećera u krvi!

Nasi čajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zastitu zdravlja Niš pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).


MI PAKUJEMO PRIRODU!

ČAJNA MEŠAVINA ZA REGULACIJU ŠEĆERA U KRVI

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                                 | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt