BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

Savremeni tempo života, svakodnevni manji ili veći problemi su siguran put do stanja uznemirenosti ili nesanice.

Upravo u ovakvim situacijama dolazi do punog izrazaja nas čaj za smirenje i protiv nesanice. Blagotvorno deluje na psihičko stanje organizma, opustajući ceo organizam i samim tim omogućava mu zdrav san.   

Sadrzi   : skrob, pektin, nijacin, flavonoid, fenolnu kiselinu, tanin, kalcijum, etarska ulja: cineol, borneol, bornilni estar...  

Nasi čajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zaštitu zdravlja Niš pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).  


MI PAKUJEMO PRIRODU!

ČAJ ZA PROTIV NESANICE

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                                | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt