BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

* Svakodnevni život obiluje stresom: od porodične svade i problema na poslu, do najobičnije saobraćajne gužve.

* Obaveze koje imate svakog dana umaraju pa organizam na stres reaguje ispustajuci hormone.

* Najčešca reakcija jeste ubrzani rad srca i porast krvnog pritiska praćen znojenjem, mučninom, vrtoglavicom...

* Na duži vremenski period, ovo može ozbiljno ugroziti Vaše zdravlje!

IMUNSAN čajna mešavina za pravilne otkucaje Vašeg srca pokazala se kao veoma efikasna.

Priprema čajne mešavine:

jednu supenu kašiku čajne mesavine preliti sa 1/4 litra ključale vode, poklopiti i ostaviti da odstoji 20 - 30 minuta. Procediti i piti u toku prepodneva. Postupak ponoviti tokom popodneva.

NAPOMENA: čaj piti pet dana, zatim tri dana pauzirati i tako sve dok ne potrošite pakovanje.

Nasi čajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zastitu zdravlja Nis pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).  

MI PAKUJEMO PRIRODU!  

ČAJ ZA PRAVILNE OTKUCAJE VAŠEG SRCA

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                                 | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt