BEZ ZDRAVLJA NE VALJA

TOTALNA TERAPIJA

Ne postoji čovek na ovoj planeti kome zdravlje nije najveća želja. U svojoj knjizi “Bez zdravlja ništa ne vredi” već sam govorio o presnoj hrani koja je čoveku predodređena i uslov je zdravlja i dugovečnosti. Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.

Savremena medicina je cesto nemoćna pred raznim oblicima steriliteta, kako kod muškaraca, tako i kod žena. Sve veće zagadenje prirodne sredine, nepravilna ishrana, stresne situacije, doprinose da se sve više bračnih parova suočava sa činjenicom da ne mogu postati roditelji.

Po meni, sama priprema za začeće je najbitniji faktor za pravilno planiranje porodice. Uglavnom, mnogi bračni parovi nisu pripremljeni i trudnoce su najčesće rezultat slučajnosti.

Mlade majke za trudnoću pocnu brinuti tek kada prvi put posete savetovalište za trudnice, a to obicno biva izmedu 9 - 12 nedelje trudnoce, kada su glavni organi i delovi tela ploda vec formirani.

Sve je ovo u suprotnosti sa preventivom, jer ako život pocinje začećem, za to se treba na vreme pripremiti.

Priprema ima veliki znacaj i ne zahteva nikakvo žrtvovanje, vec samo malo savesnosti i poštovanja pravila prirode, a to znaci - ostavite cigarete i alkohol, ocistite organizam od vec unetih stetnih materija. Prava metla za to su čajevi i pravilna ishrana.

Pod pravilnom ishranom podrazumevam presnu hranu, žitarice u svim oblicima, voće i povrće bogato vitaminima C i E. Poželjno je u toku dana piti jednu do dve šolje caja od zdravca, dumbira, bosiljka, gorke deteline, kantariona...

Postujte pravila prirode, odreknite se svojih loših navika. Priroda vas neće prevariti.

Nasi cajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zaštitu zdravlja Niš pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).


MI PAKUJEMO PRIRODU!


STERILITET

     WEB ZA VAS  ©  2010                                                                                                                                                                                   | Proizvodi | Terapija | Naručivanje| Kontakt